Nieuws Archief

Premium Motors maakt MOTOPLUS ROADTRIP TV programma mede mogelijk

Author: Lenie Mulder/dinsdag 22 april 2014/Categories: Archief

Het Magazine MotoPlus is de komende weken ook op televisie te volgen bij RTL 7. In samenwerking met BMW, Kawasaki, Yamaha, Splash Design (onder ander bekend van Macna motorkleding) en Tin Can Productions wordt het programma MotoPlus Roadtrip gemaakt, een bruisend motorprogramma waarin  je als kijker in acht afleveringen meegenomen wordt op de mooiste motorroutes in eigen land.


Op 14 april zijn er in en rondom ons pand diverse opnames gemaakt voor dit motor tv programma. Deze opnames worden voor het eerst uitgezonden op 27 april a.s. Daarna treft je elke zondag een klein aandeel van Premium Motors aan.

 

Het woeste Noorwegen, het ruige Schotland, de betoverende Alpen of het avontuurlijke Afrika. Als motorrijders mogen we graag lekker weg mijmeren bij de gedachte aan een motortrip naar deze droombestemmingen. Niet mis mee natuurlijk, maar ook ons eigen Nederland heeft ons motorrijders volop mooie en soms zelfs nog onontdekte plekjes te bieden. En precies die plekken gaan we ontdekken tijdens de acht afleveringen van MotoPlus Roadtrip. Tijdens iedere aflevering nemen we je mee op een prachtige route, ergens in Nederland, waarbij we inspiratie opdoen in typisch Hollandse landschappen en uiteraard even halt houden om de sfeer van bijzondere plekken op te snuiven en te proeven van lekkernijen in lokale restaurantjes.

Natuurlijk is er ook ruim aandacht voor de motoren waarmee we onderweg zijn.

Die worden iedere aflevering bemand door presentatrice Nadia Palesa, bekend van MTV en PowNews, een wisselende gast-BN’er en een MotoPlus-redacteur en vormen het onderwerp van gesprek tijdens een tankstop of een bakje koffie onderweg. Verder staan we in MotoPlus Roadtrip uiteraard ook stil bij het laatste motornieuws, onderhouds-, rijvaardigheids- en veiligheidstips, gadgets en accessoires. 

 

 

Print

Number of views (8994)/Comments (0)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x